WELKOM OP MIJN SITE

 

EXTRA INFO: Alle boekingen kunnen kosteloos worden geannuleerd als door corona maatregelen jouw evenement niet door kan gaan!


Mijn carrière als DJ begon op vijftien jarige leeftijd. Ik nam toen deel aan een DJ wedstrijd, ik werd hier zesde. Op zich een aardige prestatie voor een DJ met nul ervaring, wat wel jammer was dat er maar zes DJ's mee deden. De organisator Rients Faber, toen een ikoon als het om DJ's ging, adviseerde mij wel om door te gaan als DJ, Ik herken in jou een goede DJ.  Met veel oefening en luisteren naar andere DJ's kom je er wel zei hij toen. Die raad heb ik opgevolgd en zo'n 35 jaar later draai ik nog steeds met veel plezier op diverse feesten.

Dus ben jij op zoek naar een allround DJ voor een bruiloft, jubileum, personeelsfeest, themafeest of wat voor feest dan ook... DJ Rick O'Neal is al jaren een betrouwbare partner voor elk evenement.

Of je nu een klein intiem feest of lekker wilt uitpakken met een groot feest, DJ Rick O'Neal heeft de Drive in Show op maat. De mogelijkheden kun je bekijken onder kopje DRIVE IN SHOWS.

Naast de vele solo optredens werk ik ook samen met DJ Jos van der Laan en DJ Doctor Music beide DJ's zijn zeer ervaren en kunnen een feestje bouwen. 

Voor mijn Drive In Shows hanteer ik vaste prijzen. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is een standaard onderdeel van mijn werkwijze. 

Wil je meer informatie, een prijsopgave of een boeking plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

 

Graag tot ziens op jouw TOP feest DJ Rick O'Neal.

 

Laatste site update:  5 oktober 2021

 

 

 

 

 

132453